Boschkens 4c Goirle

Opdrachtgever: Bouwontwikkeling de Boschkens B.V.

Locatie: Boschkens 4C, Venneweg Goirle

Architect: Nog niet bekend

Oplevering: Start bouw: 2022

Dit is een nieuwbouwplan aan de Venneweg en wordt begrensd door de Rillaersebaan. Het project wordt ook wel “de hertenwei” genoemd. De beoogde ontwikkeling op de locatie bestaat uit 22 grondgebonden woningen, te weten 9 patiobungalows, 6 2-1 kap woningen en 7 vrijstaande woningen. Als u interesse heeft in het project kunt u het contactformulier invullen met uw gegevens. U kunt dan aangeven in wat voor woning u interesse heeft. Indien er nieuws is omtrent het project zullen wij dat hier melden.

— Het bestemmingsplan is goedgekeurd door het College van B&W van de gemeente Goirle en staat op de agenda voor de gemeenteraad. Helaas is de datum van de gemeenteraad verschoven van 7 juli 2020 tot na het zomerreces in september. Dit betekent wederom een vertraging van het plan. Na definitief bestemmingsplan starten wij met ontwerpen van de woningen. Tot die tijd kunnen wij u nog geen nieuws melden over de verkoop en prijzen.

In Q1 (’21) is het bestemmingsplan de Boschkens 4C definitief geworden en hebben wij de plannen van de infrastuctuur afgemaakt.
In Q2 verwachten wij te starten met het onwerpen van de woningen in het plan.