Missie & Visie

Missie

Aannemersbedrijf Houtepen BV is een full service aannemer voor zowel de particulier, als voor de zakelijke markt. Het werkgebied bestrijkt een ruit tussen de steden `s-Hertogenbosch, Eindhoven Turnhout en Breda.

Aannemersbedrijf Houtepen BV werkt samen met zijn opdrachtgevers om alle mogelijke huisvestingsvraagstukken op te lossen. Hierbij valt te denken aan nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie.

Aannemersbedrijf Houtepen BV is een middelgrote bouwonderneming die doelgericht samenwerkt met vaste gespecialiseerde leveranciers wat zorgt voor kwaliteit. Binnen aannemersbedrijf Houtepen BV heeft een opdrachtgever een aanspreekpunt welke verantwoordelijk is voor het gehele project.

Door de vlakke organisatiestructuur van Aannemersbedrijf Houtepen BV, zijn wij een laagdrempelige organisatie die professioneel en klantgericht opereert, waarbij transparantie en integriteit in een hoog vaandel staan. We denken creatief en proactief mee met de opdrachtgever en zoeken samen naar een passende oplossing.

Wij bouwen en daar zijn wij trots op.

 

Visie

Revitalisering van de woningmarkt leidt tot innovatieve oplossingen in de bouw, herbestemming en renovatie zullen in de toekomst meer plaats vinden dan ontwikkeling van nieuwbouw. Hierbij richten wij ons op innovatieve en nieuwe producten. Aannemersbedrijf Houtepen BV wil een stabiele partner zijn die meedenkt in het bouwteam. Het doel is niet om het goedkoopste te zijn maar een kwalitatief hoogwaardig eindproduct met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

Aannemersbedrijf Houtepen BV heeft een harde kern eigen werklieden en daarnaast een vaste flexibele schil ZZP’ers en timmerlieden. Door te anticiperen op ontwikkelingen kunnen wij een opdrachtgever bijstaan in zijn zoektocht naar een passende oplossing.

Het bouwen onder architectuur met strakke vormgeving en inpassing van onder andere domotica, zwembad, energiezuinige installaties, traditionele eiken constructies is een specialisme waarin Aannemersbedrijf Houtepen zich onderscheidt.