Mitra Berrie Peek

Opdrachtgever: Berrie Peek Mitra

Locatie: Winkelcentrum Koningsoord Berkel Enschot

Architect: Mitra Nederland

Oplevering: 1e kwartaal 2020

Voor Mitra Berrie Peek hebben wij begin 2020 een casco winkel afgebouwd. Compleet met alle installaties benodigd voor onder andere camerabeveiliging, kassasystemen en airco in plafond en de PVC vloer.

 

“Wij bouwden met de firma Houtepen, en daar zijn WIJ trots op.”

 

Getuigenis Berrie Peek:

“De uitspraak wij bouwen en daar zijn we trots op, een uitspraak die jij wekelijks bij ons onder de aandacht brengt. Wij, Colette en ik, hebben mogen ervaren dat jij samen met je collega’s 100% achter deze uitspraak staat en het werkelijk ook waar maakt.

Aannemersbedrijf Houtepen, bouwt of verbouwt niet alleen, maar zij denken ook met je mee, ze adviseren waar nodig is, en zeggen het ook heel eerlijk als zij er anders over denken of het anders zouden doen. Iets wat wij enorm waarderen.

Wij mochten samen met jullie en jullie partners een lege kale ruimte transformeren naar een nieuwe Mitra winkel. Een winkel waar wij heel trots op zijn.
Vakwerk hebben jullie geleverd, binnen de afgesproken tijd. Jou uitspraken, Geert-Jan, tijdens onze overleg momenten, zoals: kunnen we, doen we, maken we en ik zal Cor sturen, zijn ons bijgebleven, niets was jullie teveel.

Ook jullie partners, technisch bureau TOP, ACG Schilderwerken en GDH Stucwerken #strakke lijnen, hebben mooi en professioneel werk geleverd. Ook hun was niets teveel.

Jullie zijn als team goed op elkaar ingespeeld en begrijpen en verstaan elkaar goed. Nogmaals Top.

Vanaf deze plaats willen wij, Geert-Jan, jou nogmaals bedanken voor de energie en tijd die jij in ons hebt geïnvesteerd.

Rest mij alleen nog te zeggen:
Wij bouwden met de firma Houtepen, en daar zijn WIJ trots op.”

— Colette en Berrie Peek, Mitra Drankenspeciaalzaak Berkel-Enschot