Vacature: voorman/ timmerman

Wat ga je doen:

Als voorman timmerman in ons team ga je aan de slag met allerlei voorkomende timmerwerkzaamheden. Daarnaast ben je ook de rechterhand van de uitvoerder. Je werkt binnen een klein team waar we elkaar kennen en van elkaar op aan kunnen. Je krijgt verantwoordelijkheid en mag zelf initiatief nemen.

Ben je benieuwd naar de projecten waar we recent mee bezig zijn geweest? Kijk dan alvast eens op onze website: https://houtepenbv.nl/project/

 

Ben jij degene wie wij zoeken:

Dan pak je de werkzaamheden zelfstandig aan. Je werkt graag samen met je collega’s, maar je bent ook in staat om je collega’s aan te sturen en contacten te onderhouden met klanten en onderaannemers. Wij werken vaak met dezelfde onderaannemers waarbij een goede verstandhouding belangrijk is op de werkvloer. Dit komt de kwaliteit ook ten goede. Het timmermans vak kent voor jou geen verrassingen en het liefst heb je al werkervaring als voorman.

 

Wat bieden wij:

Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. We vallen onder de bouw-cao en dus kun je daar de voordelen van verwachten zoals: het opbouwen van pensioen, vakantie en roostervrije dagen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat we het belangrijk vinden dat je goed je werk uit kunt voeren krijg je een werktelefoon, een bus en werkkleding van ons.

Je komt terecht in een bedrijf met een vlakke organisatiestructuur en dat betekent korte lijnen. Zowel binnen het bedrijf als naar onze opdrachtgevers. Je komt terecht in een team met passie voor het vak. Niet voor niks is onze lijfspreuk: ‘We bouwen en daar zijn we trots op’

 

Waar kom je te werken:

Wij zijn een allround bouwbedrijf dat al sinds 1924 bestaat. Het werkgebied bestrijkt een ruit tussen de steden ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Turnhout en Breda. We werken voor zowel particulieren als de zakelijk markt. En we zijn werkzaam op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud van zowel woningen als bedrijfsgebouwen.

 

Meer weten:

Wil je meer weten over ons en de vacature, neem dan een kijkje op houtepenbv.nl. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 013-5349032.

Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan je cv en een (korte) motivatie naar: g.houtepen@houtepenbv.nl

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld