Keurslager van Hest

Opdrachtgever: Keurslager van Hest

Locatie: Tilburgseweg 83 Goirle

Architect: Verhoeven Hilvarenbeek

Oplevering: 1e kwartaal 2022

De meest prestigieuze verswinkel van Nederland

Als aannemersbedrijf uit Goirle bouwen we, en daar zijn we trots op. Helemaal nu we voor Keurslager Van Hest de zo gewenste uitbreiding hebben mogen realiseren. Om in slagerstermen te spreken; een verbouwing om van te smullen. Met als eindresultaat een modern, smaakvol en functioneel pand. Met veel werk- en winkelruimte, een personeelskantine en kantoor.

Gezamenlijke historie

Een prachtige opdracht, waarbij we het lokale karakter erg waarderen. In het mooie Goirle, van waaruit we als familiebedrijf al meer dan 95 jaar ondernemen. Een rijke historie, die we grotendeels delen met Keurslager Van Hest. We bouwden het pand voor ze in 1985/86. Door de jaren heen betrok de slagersfamilie ons ook bij een tweetal aan- en verbouwingen. In 2010 namen Paul en Monique Brands de slagerij over, bijzonder leuk om nu weer te mogen bouwen aan deze mooie zaak.

Gelijkgestemden

En al heeft de aannemerij ogenschijnlijk weinig overeenkomsten met een keurslager, we hebben wel degelijk iets gemeen. Beiden blijven we trouw aan ons oorspronkelijke uitgangspunt: kwaliteit leveren. Altijd. Voor minder doen we het niet. Waar Keurslager Van Hest alleen het beste van het beste voor haar klanten wil, houden wij ons aan onze belofte hoogwaardig vakwerk te leveren. Dat betekent elke dag ons werk met volle aandacht uitvoeren. Afspraken nakomen en oog hebben voor de lokale samenleving.

Daarin vinden we elkaar.

Wij feliciteren Keurslager Van Hest van harte met haar mijlpaal: al 75 jaar keurslager in Goirle. Al 75 jaar verstand van lekker vlees. Daar zijn wij ook trots op!