Van Halteren Technologies

Opdrachtgever: Van Halteren Technologies Boxtel

Locatie: Van Salmstraat 70, 5281 RS Boxtel

Oplevering: 2e kwartaal 2022

Het resultaat is in een woord fantastisch te noemen

Zo vertelt Jolanda Klarenbeek, projectleider bij Van Halteren Technologies in Boxtel. Wat was het spannend om vanuit een verouderd gebouw, een volledig open entree en kantooromgevingen te laten realiseren. De vele verouderde kleine ruimtes werden gesloopt en vervangen door een grote glazen ontvangstruimte en diverse spreekkamers met glazen wanden. Met daarnaast veel aandacht voor een prettige werksfeer. En natuurlijk werden ook de brandveiligheid en functionaliteit van de werkomgeving niet uit het oog verloren. Er is nu echte verbinding ontstaan tussen kantoren en de fabriek. Het was prettig werken met een aannemer die begrijpt wat je bedoelt én proactief meedenkt om alle mogelijkheden te benutten.” Aldus Jolanda.

Communicatie was gedurende de verbouwing het sleutelwoord. Dat merkten ze bij van Halteren al direct in het offerte stadium en tijdens de voorbereiding van het project. Snel en efficiënt overleg met een duidelijk en goed onderbouwd advies. Door goed te luisteren en het stellen van de juiste vragen hadden ze bij aannemersbedrijf Houtepen continu de vinger aan de pols. Snel en gemakkelijk werkten we samen met korte communicatielijnen met Pim als onze vaste projectleider.

Na een interne verhuizing en een aantal logistieke operaties om overlast voor werknemers en fabriek te voorkomen ging de aannemer aan de slag. Samen met de vooraf geselecteerde en voorgestelde partijen werd er goed werk geleverd en gezorgd dat er snel kon worden gewerkt.

Het resultaat is verbluffend. Nog dagelijks krijgen we complimenten over de vernieuwende en open indeling en inrichting. Die optimale werkbeleving is mogelijk doordat de basis door aannemersbedrijf Houtepen perfect is uitgevoerd gedurende het gehele bouwproces. De medewerkers gaan met veel plezier naar kantoor, onze bezoekers kijken met bewondering rond en wij kunnen niet wachten om met het vervolg aan de slag te gaan.