Natuurlijk wonen en leven

Het plan bestaat uit 6 + 9 bungalows.

In nieuwbouwplan Boschkens realiseert de Boschkens Bouwontwikkeling B.V., op initiatief van Aannemersbedrijf Houtepen, 15 eigentijdse woningen. Een exclusief en kleinschalig project genaamd Hertenwei, vernoemd naar de voormalige en deels nog aangrenzende hertenwei in Goirle. Het plan bestaat uit 6 + 9 bungalows. Ieder perceel beschikt over twee parkeerplaatsen.

De actuele beschikbaarheid van de woningen en de verkoopprijzen vind je op Funda.

De woningen in dit ruim opgezette nieuwbouwproject liggen op de hoek Rillaersebaan grenzend aan de Venneweg. Direct aan de groene rand van Goirle verrijst nieuwbouwproject Hertenwei in een ruime overzichtelijke straat met een speelse structuur. Brede percelen en de ruimte voor openbaar groen en bomen, zorgen voor een ruim ogende omgeving. Het project Hertenwei biedt u de ultieme kans om uw woning met diverse keuzeopties volledig naar wens te laten bouwen en af te laten werken.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit

Alle ruimte bieden om op een prettige manier te kunnen wonen. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de negen bungalows en zes ruime twee-onder-een kapwoningen. Er is gebruik gemaakt van een eigentijdse bouwstijl op ruime brede percelen. Waarbij woongenot en comfort centraal staan. Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn dan ook leidend geweest in dit nieuwbouwproject. Diverse keuzeopties zorgen ervoor dat de woningen kunnen worden afgestemd op specifieke woonwensen. Extra slaapkamers, een eigen werkruimte? Geen enkel probleem.

De kwaliteit ziet u terug in de eigentijdse bouwstijl en in de afwerking met zorgvuldig gekozen bouwmaterialen. De buitengevels worden uitgevoerd in grijs bruin genuanceerde stenen met accenten in de kleur antraciet bruin. Voor de afwerking is gekozen voor hoogwaardig sanitair en tegelwerk, veilig hang- en sluitwerk, HR++ beglazing en volledig geïntegreerde duurzaamheidstoepassingen.

Duurzaam

Vloerverwarming en warm water worden gegenereerd door een grondwarmtepomp. Een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning, zorgt voor een aangenaam en optimaal binnenklimaat. Het tochtvrije ventilatiesysteem voorziet de bewoners van een prettige en gezonde leefomgeving. De zonnepanelen op het dak van iedere woning bieden elektra aan o.a. de bodemwarmtepomp en de gebruiksvriendelijke en energiezuinige systemen. Allemaal factoren die bijdragen aan een lagere energierekening.

Rustig en toch prima bereikbaar

In de overzichtelijke straat is voldoende ruimte voor openbaar groen en bomen. Het direct aangrenzende bosgebied nodigt met diverse paden uit tot een ontspannen wandeling in de buurt. Deze rustige woonstraat bevindt zich op voldoende afstand van de doorgaande weg maar verbindt u ook binnen enkele minuten met de A58 om snel in de grote Brabantse steden te zijn.

Plattegrond van de Hertenwei

Informatie Downloads

6 + 9 Bungalow / Patiowoningen

Ga naar de website van de Hertenwei en download de documentatie

Vraag informatie aan bij de verkopende partij

Het laatste Hertenwei nieuws

Hertenwei – Goirles belang

Peter van der Waa, een van de kopers van een bungalow op de Hertenwei vertelde aan Goirles belang over zijn bijzondere zoektocht naar een levensloopbestendige woning. Peter van der Waa maakte deel uit van een senioren collectief dat gezamenlijk een nieuwbouwplan wilde realiseren. Toen bleek dat er zes extra bungalows zouden worden gebouwd op de Hertenwei ging Peter snel in gesprek met de groep gelijkgestemde senioren om de mogelijkheden te bekijken. Lees het gehele artikel in het Goirles Belang via: https://t.ly/x_5LQ

Start bouw tweede fase Hertenwei

Op de Hertenwei is het beton voor de volgende 6 bungalows voor de vakantie al gestort. We bouwen snel verder zodat de nieuwbouw op de Hertenwei geheel volgens plan blijft verlopen.

Het hoogste punt

Het hoogste punt is inmiddels bereikt. De bouw van de eerste negen bungalows op de Hertenwei vordert goed. Ook de dakbedekking ligt er inmiddels op én de binnenmuren zijn geplaatst. Het metselwerk is tot het dak is al gerealiseerd. De carports worden bekleed met witte onderhoudsvrije beplating. Het blijft een lust om te zien hoe er op een kavel een mooie woonwijk verrijst. En na de vakantieperiode starten we met de volgende zes bungalows op de Hertenwei. De bekisting van de fundering staat al klaar.

Kopers kijkdag

Met een vijftigtal genodigden beleefden de kopers van de bungalows aan de Hertenwei in Goirle de eerste échte ervaring van hun nieuwe woning. Met dit prachtige weer konden zij een kijkje nemen op het bouwterrein. Even de bouwspullen aan de kant en tijd om kennis te maken met buren, de aannemer en overige partijen die betrokken zijn bij de nieuwbouw van hun woning. Een hapje en een drankje mochten natuurlijk niet ontbreken. We hebben er een mooie middag van gemaakt.

Alle 15 woningen op de Hertenwei zijn verkocht

En ook de laatste zes bungalows zijn snel verkocht. Het vergde wat aanpassingen, creativiteit en geduld van de potentiële kopers. Maar nu we zo ver zijn dat we binnenkort de definitieve omgevingsvergunning kunnen indienen, zijn we zo trots als een pauw. Wij gaan zo snel mogelijk van start met de bouw. Want wij zijn het meest TROTS als we mogen bouwen.

Bungalows van nieuwbouwplan #HERTENWEI verkocht

De negen bungalows van nieuwbouwplan #HERTENWEI zijn inmiddels verkocht. Ondertussen vordert de bouw gestaag. Na de vloeren zijn nu ook de wanden geplaatst en deze week zijn de dakvloeren van de eerste twee woningen alweer aangebracht. Over twee weken zullen alle dakvloeren gerealiseerd zijn. De contouren van de woningen worden dagelijks beter zichtbaar. En dat is nou precies wat wij zo mooi vinden. Een mooie woon- of werkomgeving ontwikkelen én bouwen. Daar doen we het voor! #nieuwbouw #Goirle #aannemersbedrijf Houtepen.