Natuurlijk wonen en leven

Het plan bestaat uit 6 + 9 bungalows.

In nieuwbouwplan Boschkens realiseert de Boschkens Bouwontwikkeling B.V., op initiatief van Aannemersbedrijf Houtepen, 15 eigentijdse woningen. Een exclusief en kleinschalig project genaamd Hertenwei, vernoemd naar de voormalige en deels nog aangrenzende hertenwei in Goirle. Het plan bestaat uit 6 + 9 bungalows. Ieder perceel beschikt over twee parkeerplaatsen.

De actuele beschikbaarheid van de woningen en de verkoopprijzen vind je op Funda.

De woningen in dit ruim opgezette nieuwbouwproject liggen op de hoek Rillaersebaan grenzend aan de Venneweg. Direct aan de groene rand van Goirle verrijst nieuwbouwproject Hertenwei in een ruime overzichtelijke straat met een speelse structuur. Brede percelen en de ruimte voor openbaar groen en bomen, zorgen voor een ruim ogende omgeving. Het project Hertenwei biedt u de ultieme kans om uw woning met diverse keuzeopties volledig naar wens te laten bouwen en af te laten werken.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit

Alle ruimte bieden om op een prettige manier te kunnen wonen. Dat was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de negen bungalows en zes ruime twee-onder-een kapwoningen. Er is gebruik gemaakt van een eigentijdse bouwstijl op ruime brede percelen. Waarbij woongenot en comfort centraal staan. Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn dan ook leidend geweest in dit nieuwbouwproject. Diverse keuzeopties zorgen ervoor dat de woningen kunnen worden afgestemd op specifieke woonwensen. Extra slaapkamers, een eigen werkruimte? Geen enkel probleem.

De kwaliteit ziet u terug in de eigentijdse bouwstijl en in de afwerking met zorgvuldig gekozen bouwmaterialen. De buitengevels worden uitgevoerd in grijs bruin genuanceerde stenen met accenten in de kleur antraciet bruin. Voor de afwerking is gekozen voor hoogwaardig sanitair en tegelwerk, veilig hang- en sluitwerk, HR++ beglazing en volledig geïntegreerde duurzaamheidstoepassingen.

Duurzaam

Vloerverwarming en warm water worden gegenereerd door een grondwarmtepomp. Een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning, zorgt voor een aangenaam en optimaal binnenklimaat. Het tochtvrije ventilatiesysteem voorziet de bewoners van een prettige en gezonde leefomgeving. De zonnepanelen op het dak van iedere woning bieden elektra aan o.a. de bodemwarmtepomp en de gebruiksvriendelijke en energiezuinige systemen. Allemaal factoren die bijdragen aan een lagere energierekening.

Rustig en toch prima bereikbaar

In de overzichtelijke straat is voldoende ruimte voor openbaar groen en bomen. Het direct aangrenzende bosgebied nodigt met diverse paden uit tot een ontspannen wandeling in de buurt. Deze rustige woonstraat bevindt zich op voldoende afstand van de doorgaande weg maar verbindt u ook binnen enkele minuten met de A58 om snel in de grote Brabantse steden te zijn.

Plattegrond van de Hertenwei

Informatie Downloads

6 + 9 Bungalow / Patiowoningen

Ga naar de website van de Hertenwei en download de documentatie

Vraag informatie aan bij de verkopende partij

Het laatste Hertenwei nieuws

Alle 15 woningen op de Hertenwei zijn verkocht

En ook de laatste zes bungalows zijn snel verkocht. Het vergde wat aanpassingen, creativiteit en geduld van de potentiële kopers. Maar nu we zo ver zijn dat we binnenkort de definitieve omgevingsvergunning kunnen indienen, zijn we zo trots als een pauw. Wij gaan zo snel mogelijk van start met de bouw. Want wij zijn het meest TROTS als we mogen bouwen.

Bungalows van nieuwbouwplan #HERTENWEI verkocht

De negen bungalows van nieuwbouwplan #HERTENWEI zijn inmiddels verkocht. Ondertussen vordert de bouw gestaag. Na de vloeren zijn nu ook de wanden geplaatst en deze week zijn de dakvloeren van de eerste twee woningen alweer aangebracht. Over twee weken zullen alle dakvloeren gerealiseerd zijn. De contouren van de woningen worden dagelijks beter zichtbaar. En dat is nou precies wat wij zo mooi vinden. Een mooie woon- of werkomgeving ontwikkelen én bouwen. Daar doen we het voor! #nieuwbouw #Goirle #aannemersbedrijf Houtepen.

Twee-onder-een-kapwoning komen te vervallen

Door de zeer grote belangstelling voor de negen bungalows aan de Hertenwei zijn de opties voor de twee-onder-een-kapwoning komen te vervallen. In verband met de grote vraag naar levensloopbestendige bungalows hebben we besloten het aantal bungalows op de Hertenwei met zes extra bungalows uit te breiden. De verkoopgesprekken voor deze extra bungalows lopen inmiddels en een aantal hiervan zijn al in een vergevorderd stadium. Indien u hierover vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van de makelaars.

De fundering is gestort!

Vandaag was het zover! De eerste concrete stappen zijn gezet door het storten van het beton voor de bouw van de eerste vijf bungalows aan de Hertenwei. Wij kunnen aan de slag met de ruwbouw. En dat vinden we altijd weer een mooi moment! Daarnaast vinden inmiddels de laatste kopergesprekken plaats. We nemen de tijd om de wensen van onze opdrachtgevers zo goed mogelijk af te stemmen op hun woonwensen. Bouwen om mensen een woning te bieden waarin ze jarenlang naar volle tevredenheid en met veel plezier kunnen wonen.

Goed nieuws!

Nieuwsbericht 23 september – De verkoop van de woningen aan de Hertenwei startte 10 september jl. De negen bungalows zijn inmiddels al toegewezen. De verkoop voor de twee onder een kapwoningen is ook in volle gang. Heeft u interesse in een twee onder een kapwoning met flexibele bouwopties of wilt u uw tweekapper graag zelf afwerken? Dan is het mogelijk om uw tweekapper casco te laten bouwen voor een interessante aankoopprijs. Dan woont u straks in deze exclusieve woonstraat in Goirle.

Overweldigende belangstelling tijdens kick-off

OVERWELDIGEND was de belangstelling zaterdag 10 september jl. tijdens de kick-off van de verkoop van 9 bungalows en 6 tweekappers van het exclusieve nieuwbouwproject Hertenwei. Het event vond plaats in samenwerking met de garantiemakelaars Dassen en Naber. In de ochtend vond de presentatie van de negen bungalows plaats. Geïnteresseerden in een van de zes twee-onder-een-kapwoning waren ’s middags vanaf 14.00 uur welkom bij cc Jan van Besouw in Goirle. Belangstellenden hadden de mogelijkheid om gedetailleerde (technische) informatie te ontvangen over de flexibele mogelijkheden van deze woningen. Veel vragen en inschrijvingen mochten we alvast ontvangen. We willen iedereen hartelijk bedanken voor de belangstelling. Deze week gaan we aan de slag om alle vragen en inschrijvingen te behandelen.